Van Der Drift Management BV

interim-management management-coaching informatisering

Schaduwmanagement

Een interim manager wordt ingezet op grond van zijn of haar deskundigheid hiervoor. Het ligt dan voor de hand om krachtig door te pakken en resultaten te laten zien. Beproefde methoden worden toegepast, weerstanden worden als hinderlijk ervaren. Juist dan ontstaat vaak de behoefte aan reflectie op de uitvoering van de opdracht. Reflectie op de vraag hoe je als interim de opdracht beter kunt uitvoeren. En in aansluiting daarop te groeien in professionaliteit.

Ik bied gestructureerde professionele reflectie op de uitvoering van de opdracht, ook wel schaduwmanagement genoemd. Als gecertificeerd schaduwmanager beschik ik over de nodige competenties op het gebied van counseling en interventies in organisaties. Ik sta interim managers terzijde om de opdracht beter te vervullen en zich professioneel verder te ontwikkelen. In een vertrouwde omgeving, buiten de opdrachtorganisatie en buiten het bureau dat de opdracht heeft bemiddeld.

management coaching

Ook leidinggevenden in een vaste functie sta ik terzijde bij hun ontwikkeling in hun rol en functie. Soms heeft een leidinggevende een luisterend oor en een paar scherpe vragen nodig om de eigen grenzen te doorbreken. De focus wordt breder en de variatie in de wijze van leidinggeven neemt toe. Ik werk hierin samen met Martine van den Bosch, management coach en counselor (www.martinevandenbosch.nl ) en lid van de NOBCO (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches, www.nobco.nl ).

De mens centraal